fenyklový guláš z fazolí Pinto

recept obsahuje: červenou cibuli, fenykl, vodu, olej, sůl, sojovou omáčku Shoyu, fazole Pinto, celozrnnou žitnou mouku, loupanou rýži Basmati, petrželku. Suroviny nakoupíte výhodně v našem obchodě, po registraci dostanete slevu.

 

Fazole pinto jsou nejvhodnější na tento fazolový guláš, pro jejich konzistenci po uvaření. Namočte a uvařte do měkka fazlole. Orestujte pomalu a dlouze, najemno nakrájenou cibulku s kousky čerstvého fenyklu, osolte. Restujte déle, cibulka zhnědně a změkne, jako když připravujete běžný guláš. Do vzniklé směsi nasypte fazole Pinto, povařte a ještě přidejte sojovou omáčku. Chuť nastavte spíš na více slanou. Podlijte vodou a vše povařte dalších 10 minut. Připravte si, dobře rozkvedlanou, řídší směs z vody a žitné mouky na zahuštění. Opatrně přidávejte, míchejte, dobře provařte. Získáte potřebné množství omáčky s takovou konzistencí, jakou máte rádi.
Podávejte s rýží Basmati a petrželkou z podsněhu.

 

pozn.: můžete přidat česnek, kdo se nebojí :-), při vaření tohoto jídla se chovejte k fazolím, jako k masu při vaření guláše, nevadí, když se trochu rozvaří



 



Odběr receptů zdarma
Vstupte do e-shopu

Menu

Související


Kontakty

slinivkar.cz

kontakt

Tomáš Bláha
+420 777 807 124
obchod (zavináč) slinivkar.cz


e-shop

provozovatel :

PhDr. Zuzana Bláhová
Hostovlice 113,28562
IČ 038 101 35
obchod (a) slinivkar.cz

 Obchodní podmínky

Reklama

Můžete podpořit moji práci symbolickou jednou kávou.
Děkuji.