průmyslova chemie vstřikovaná dovnitř citrónů?
Nedávno jsem pečoval o syna s daleko nejvyššími teplotami, jaké jsme u něho kdy mohli sledovat. Byla to rekce organismu na tropické ovoce, pravděpodobně to měl z mandarinek. Měl velmi vysokou horečku. Byla to reakce na konzervanty na slupkách ovoce. Nejprv jsem si říkal, že jsme je ani neumyli (kdo z Vás myje mandarinky?) a jenom jsme je oloupali. Přitom, že se nějak dostaly látky, do synova těla. Olízl si ruku po loupání.
Od té doby končí všechny darované mandarinky v koši. Tropické ovoce jezte maximálně neošetřené, v tropech, v létě.
Včera jsem dostal fatální fotku etikety, tištěnou v supermarketu při vážení citrónů. Kontrolujte etikety, zvlášť u tropického ovoce! Kontrolujte etikety, nebo raději nekupujte cizokrajné ovoce vůbec. Není pro nás nijak důležité. Nadpis je "Ovocná potravina - CITRON" a následuje složení, kde obchodník (výrobce potravin) přiznává 25% cizorodých látek ve vyrobené potravině. Neořipadá Vám to už moc?
Nakupujte přípravky podle zdravotních potíží
obrázek z tištěné etikety v prodejně obchodního řetězce (záměrně jsem ho ořízl)
ještě výstřižek z textu, neřeším tvrzerní na něm, nekupuji citrusy, pro zajímavost, můžete ověřovat