Rýžový ocet


Rýžový ocet - na východě je zřejmě nejoblíbenější v kuchyni. My ho známe právě pro využití pri přípravě asijských jídel. Typické je sushi. V tomto případě slouží k dochucení rýže, která  je jednou z hlavních složek oblíbené východní lahůdky. Osobně ho mám rád spíš v kombinaci s ume-octem a bez cukru. Normálně se sushi rýže ochucuje kombinacemi soli, cukru a rýžového octa s vodou. Doporučuji vynechat cukr a sůl i část rýžového nahradit umeoctem. Záleží však na vašich zdravotních možnostech a chuti.

Octy koupíte u slinivkáře, kde po registraci získáte 5% slevu



dva druhy rýžového octa, ten vpředu není v biokvalitě


Octy koupíte u slinivkáře, kde po registraci získáte 5% slevu




Odběr receptů zdarma
Vstupte do e-shopu

Menu

Související


Kontakty

slinivkar.cz

kontakt

Tomáš Bláha
+420 777 807 124
obchod (zavináč) slinivkar.cz


e-shop

provozovatel :

PhDr. Zuzana Bláhová
Hostovlice 113,28562
IČ 038 101 35
obchod (a) slinivkar.cz

 Obchodní podmínky

Reklama

Můžete podpořit moji práci symbolickou jednou kávou.
Děkuji.