Čína s celerem a Uchem Jidáše

recept obsahuje : olivový olej, sójové kostky, houbu Jidášovo Ucho, celer, bílou rýži basmati, mrkev, sůl, Mahá koření, papriku, sójovou omáčku Tamari, Kuzu
recept na odlehčení nejtěžší stravy


Nejlépe na noc naložte sójové maso, i houby do teplé vody, kterou ochutíte solí, Mahá kořením, sójovou omáčkou  Tamari a paprikou. Houby nepotřebují nakládat do koření, ale potřebují důkladně namočit, takže je možné dát jim na noc vlastní skleničku s čistou vodou, ráno půjdou krájet. Když půjdete jídlo vařit, na olivovém oleji osmahněte kostky celeru se solí, přidejte (scezené) sójové kostky, nebo nudličky, a přidejte nakrájené houby i s hnědou vodou. Vše povařte cca. 10 minut, asi budete muset podlévat vodou. Podlévejte malým množstvím, ať jídlo "neutopíte". Vždycky když se voda vyvaří, přidejte panáka. Nevyrábíme omáčku. Do posledního podlévacího panáka se studenou vodou rozmíchejte lžičku Kuzu škrobu,  Jako přílohu si uvařte bílou rýži, na fotce je rýže Basmati. Ozdobte nastrouhanou mrkvičkou. Na jedno 80g balení sójového masa použijte malý celer. Čína bude určitě pro 4 osoby.


Zdravá ochucovadla nakupujte nyní se slevou 5%




sójová čína s celerem a houbami
Čína s celerem a Uchem Jidáše - bezmasý recept na odlehčení nejtěžší stravy

Registrací v našem e-shopu získáte doživotní slevu 5%, oproti ostatním. Sleva s obraty roste.

Registrovat nyní >>





Odběr receptů zdarma
Vstupte do e-shopu

Menu

Související


Kontakty

slinivkar.cz

kontakt

Tomáš Bláha
+420 777 807 124
obchod (zavináč) slinivkar.cz


e-shop

provozovatel :

PhDr. Zuzana Bláhová
Hostovlice 113,28562
IČ 038 101 35
obchod (a) slinivkar.cz

 Obchodní podmínky

Reklama

Můžete podpořit moji práci symbolickou jednou kávou.
Děkuji.