Zelenina se zázvorem a parmezánem

recept obsahuje: červenou řepu, mrkev, pariku, sezamový olel, sůl, sójovou omáčku Shoyou, mletý zázvor, celozrnnou rýži (kulatozrnnou), zelenou nať, parmezán.
recept na odlehčení nejtěžší stravy

Rýži přes noc namočte do vody, potom vařte v osolené vodě 30- 40 minut. Na sezamovém oleji krátce orestujte osolenou červenou řepu, papriky a potom mrkev. Přidejte půl lžičky mletého zázvoru (pro 4 osoby). Poduste do požadované konzistence a přidejte Shoyou. Zeleninu podávejte ideálně do půl hodiny od uvaření. Rýže vydrží i do druhého dne. Postrouhejte parmezánem a přidejte jakoukoliv zelenou nať. Jídlo perfektně prohřívá, vhodné na podzim a zimu.

   Nakupujte koření a dochucovadla u Slinivkáře se slevou 5%



Zelenina s rýží a Parmezánem
Zelenina se zázvorem a parmezánem

   Nakupujte koření a dochucovadla u Slinivkáře se slevou 5%



 


Odběr receptů zdarma
Vstupte do e-shopu

Menu

Související


Kontakty

slinivkar.cz

kontakt

Tomáš Bláha
+420 777 807 124
obchod (zavináč) slinivkar.cz


e-shop

provozovatel :

PhDr. Zuzana Bláhová
Hostovlice 113,28562
IČ 038 101 35
obchod (a) slinivkar.cz

 Obchodní podmínky

Reklama

Můžete podpořit moji práci symbolickou jednou kávou.
Děkuji.