úprava zeleniny Kinpira


Zeleninu nakrájejte na tenké nudličky. Nejlépe na vok-pánvi rozpalte kapku oleje a najemno nakrájenou zeleninu zprudka orestujte. Hned při začátku ji osolte. Zeleninu během restování pořád nadhazujte, třeba dřevěnou pinzetou, nebo 2 vařečkami. Jde o to, abyste zeleninu tepělně upravili v krátkém čase. Po osolení pustí šťávu a cukry v ní zkaramelizují. Má potom úplně jinou chuť, než klasicky restovaná a podlévaná zelenina. Kinpira je název pro tento druh úpravy zeleniny, pochází z Japonska.
  Až se Vám pročistí chuťové pohárky, ucítíte, jak výrazně jinak chutná Kinpira.

Nakupte vše pro přípravu zeleniny se slevou 5%


pozn: není zcela nutná wok pánev, chutné je přisypat do této zeleniny semínka sezamu




 



Odběr receptů zdarma
Vstupte do e-shopu

Menu

Související


Kontakty

slinivkar.cz

kontakt

Tomáš Bláha
+420 777 807 124
obchod (zavináč) slinivkar.cz


e-shop

provozovatel :

PhDr. Zuzana Bláhová
Hostovlice 113,28562
IČ 038 101 35
obchod (a) slinivkar.cz

 Obchodní podmínky

Reklama

Můžete podpořit moji práci symbolickou jednou kávou.
Děkuji.