Nejezte chemikálie v potravinách, jsou naší zkázou

Současné moderní stravování přináší lidstvu úsporu času, přemíru "nadchutí", mnoho krásných reklam, pohádkové zisky a fatální následky na zdraví konzumentů.
Díky Bohu se na to přišlo. Trendem moderního (především západního) stravování jsou sladidla, soli, glutaman, palmový olej a nejlépe minimum výživy v potravě. Je to velice jednoduché. Výrobci potravin šli na to od lesa, zjistili že člověk rozezná 4 základní chutě slanou, sladkou, tučnou a hořkou. Tedy v laboratořích vynalezli co nejsladší a co nejslanější látky, díky kterým uspokojí strávníky mnohem lépe, než hloupé jablko, (i cukr je zbytečně drahý). Některá sladidla jsou sladší až 200x než obyčejný cukr. Člověk má v těle několik fungujících hormonů třeba Inzulín, Kortizol, Leptin,..
  Tyto  hormony mají za úkol (velmi zjednodušeně) šířit organismem informace typu " už máš všeho dost" nebo opačnou "jsi hladový, hledej potravu" a způsobovat ono hledání potravy, v případě že tělu chybí cukr, nebo třeba vápník. Přirozeně fungující tělo takto pracuje a udržuje si optimální stav všech potřebných látek ke zdravému fungování. Musí ale dostávat přirozenou potravu. Například jablko - je sice sladké, plné "nezdravého cukru".. ale obsahuje s tím cukrem ještě další tzv. brzdné látky, které zapříčiní, že když jíte skvělé čtvrté jablko, už prostě nemůžete, žaludek má dost, prostě v tuto chvíli jablko už NE. A to jste to první jedli jako něco božského. No a informaci o přejedení se a akci zstavení příjmu jablek zařizují naše hormony.

Chemicky obohacené potraviny (plné zdravých náhražek "nezdravého cukru" a 3 dalších chutí) jsou navíc ještě obrány o výživu. Jednoduše proto, abyste po dojedení pytlíku chipsů otevřeli ještě dva a prohlásili, že je můžete jíst pořád. Tyto potraviny, které vám extrémně stimulují chuťové buňky a skoro vás nenasytí vás ale spolehlivě vedou do hrobu - což nevadí, protože lidí na Zemi přibývá a to není stejně nikomu příjemné.

Dál by to bylo složitější na vzpomínání a popisování, ale přijdou jevy zvané Leptinová a Inzulínová rezistence, propustnost střevní stěny, autoimunitní onemocnění, zánět, chronický zánět, systémový zánět,  protože střevo vám začne vpouštět do těla kdeco a jste takzvaně v prde.. Lámeme si hlavy proč nemůžeme přestat jiíst, lámeme si hlavy, proč jíme až zvracíme. Lámeme si hlavy proč mají cukrovku děti. Jak může mít zánět slinivky desetiletá dcera, která přece nepije..

Nevěřte mýtům o zdravých nízkotučných výrobcích. Nevěřte mýtům o zdravých limonádách s nulovým obsahem cukru. Dokud jste zdraví, snažte se jíst jenom to, co vyrostlo ze země, nebo v chlívku a v nejvyšší možné kvalitě - ideálně doma vychované, nebo vypěstované. Pokud si vaříte, dobře děláte, časem zjistíte, jak je takové jídlo i mnohem levnější, chutější, dovede vás k mnohem lepšímu zdraví (úměrně vašemu stavu) a vinou toho i optimalizujete tvar vaší postavy - ti co potřebují shodí špeky a naopak. Život se pro někoho stane konečně žitelným a hodně lidem se změní doslova všechno.

Nakupte si přírodní koření, dobré čaje, potraviny bez chemie a vybavení do kuchyně s doživotní slevou u Slinivkáře



Jezte jenom potraviny bez přidané chemie - budete zdraví

Přírodní potraviny bez chemie nakupujte u slinivkáře



Odběr receptů zdarma
Vstupte do e-shopu

Menu

Související


Kontakty

slinivkar.cz

Tomáš Bláha
+420 777 807 124
tomas (zavináč) slinivkar.cz



vlastni www ?
poradenství,
tvorba webu
777 807 124

e-shop
provozovatel

PhDr Zuzana Bláhová
IČ 038 101 35

kontakt
obchod(a)slinivkar.cz

 Obchodní podmínky

Solar X-rays:

Geomagnetic Field:
Status
Status
 
Reklama