sójové miso

Miso - fermentovaný výrobek ze sóji

Zdraví je velmi prospěšné. Miso požíváme k ochucování jídel, podobně jako bujón. Miso vždy obsahuje mořskou sůl.
Pasta se lepí, před použitím do jídel je dobré ji rozmělnit.
Když ji chcete přidat do polévky, počkejte na závěr vaření, odeberte do naběračky trochu polévky, vymáčkněte do ní kousek miso pasty a rozmělněte lžičkou. Nalijte do polévky, která se přestala vařit, vývar se jenom "táhne".
Chuť misa se mění podle doby, po kterou ho "skorovaříte". Aby Vám miso prospívalo, používejte jej v menším množství a častěji. Snažte se jej nepřevařit, varem přicházíte o vzácné enzymy v misu.
Miso koupíte u slinivkáře, kde po registraci získáte 5% slevu






Miso koupíte u slinivkáře, kde po registraci získáte 5% slevu



 


Odběr receptů zdarma
Vstupte do e-shopu

Menu

Související


Kontakty

slinivkar.cz

kontakt

Tomáš Bláha
+420 777 807 124
obchod (zavináč) slinivkar.cz


e-shop

provozovatel :

PhDr. Zuzana Bláhová
Hostovlice 113,28562
IČ 038 101 35
obchod (a) slinivkar.cz

 Obchodní podmínky

Reklama

Můžete podpořit moji práci symbolickou jednou kávou.
Děkuji.