Zrdavé křoupání, pečená cizrna

Recept obsahuje: cizrnu, sůl. Suroviny nakoupíte výhodně v našem obchodě, po registraci dostanete slevu.

Pečená cizrna je dobrá ke každodennímu zobání a křoupání.

Cizrnu namočte a uvařte podle základního receptu vaření luštěnin.

Vařenou cizrnu před pečením propláchněte v čisté vodě s mořskou solí (můžete sůl dát do hrnce na poslední minuty varu) a takto uvařenou a osolenou dejte na pekáč, pokapejte olejem (není nutné), promíchejte a upečte dokřupava. Během pečení vypouštějte páru z trouby. Cizrna zůstane suchá, ale poživatelná. Není to úplně vzorová úprava luštěnin, hodí se spíš pro zimní období, cizrně dodáte varem a pečením mnoho energie. Je to náhražka smažených pochutin, záchrana při záchvatech chutí na něco nezdravého, něco k televizi.

 

 

 

Upečená cizrna
pečená cizrna


 


Odběr receptů zdarma
Vstupte do e-shopu

Menu

Související


Kontakty

slinivkar.cz

kontakt

Tomáš Bláha
+420 777 807 124
obchod (zavináč) slinivkar.cz


e-shop

provozovatel :

PhDr. Zuzana Bláhová
Hostovlice 113,28562
IČ 038 101 35
obchod (a) slinivkar.cz

 Obchodní podmínky

Reklama

Můžete podpořit moji práci symbolickou jednou kávou.
Děkuji.