Při nemocech nejen slinivky cukr na minimum a zeleninu horem dolem
Při jakémkoliv onemocnění je pro vás zásadní, co jíte. Vřele doporučuji nejen slinivkářům vyzkoušet na sobě. Vynechte všechen přidaný cukr v potravě, vynechte všechny průmyslově vyráběné potraviny s přidanými sladidly, dochucovadly, levným tukem. Jezte jenom zeleninu, ovoce, maso, vejce(co kdo snese), bezlepkové obiloviny – rýži, kukuřici jen v menší míře (obsahují také více cukrů) aby vás příliš chuťově nevábily zpět ke sladkostem (mám vyzkoušeno). Slinvkáři a žlučníkáři, jezte zeleninu tepelně upravenou, syrové 10%, ovoce dopoledne. To ovoce také spíš méně, hodí se před, nebo po větším fyzickém výkonu. Pijte jenom čistou vodu, nenáročné bylinné čaje k dennímu pití.
Všechny potraviny nakupujte domácí, farmářské, bio atd..
Uvidíte, ucítíte zlepšení nemoci, fyzického i psychického stavu, a nebudete s tím jídlem chtít přestat.
Aditiva v jídle to je to, co nás zabíjí. Cukrovkou počínaje, slinivkami, ledvinami, játry , střevy a rakovinami konče. Komerční výrobci potravin řeší jenom to jak vás nenakrmit a nechat stát se závislými na jejich „potravinách“.
Začnete být veselí, hezčí, rodinu nakazíte a na zeleninové hordy najedete všichni a po pár týdnech budete natolik silní v kramflecích, že se nebudete bát ani nějakého toho hříchu:-)
Vybavte si kuchyň dobrými potravinami s doživotnní slevou 5% u slinivkáře

.png)
Hodně zeleniny s masem

Hodně zeleniny s vejcem
.png)
Osolenou zeleninu orestujte a poduste s přírodním kořením
.png)
Na kousku zahrady mějte bezpracné dýně - spousta dobrého jídla