Čína s celerem a Uchem Jidáše
recept obsahuje : olivový olej, sójové kostky, houbu Jidášovo Ucho, celer, bílou rýži basmati, mrkev, sůl, Mahá koření, papriku, sójovou omáčku Tamari, Kuzu
recept na odlehčení nejtěžší stravy
Nejlépe na noc naložte sójové maso, i houby do teplé vody, kterou ochutíte solí, Mahá kořením, sójovou omáčkou Tamari a paprikou. Houby nepotřebují nakládat do koření, ale potřebují důkladně namočit, takže je možné dát jim na noc vlastní skleničku s čistou vodou, ráno půjdou krájet. Když půjdete jídlo vařit, na olivovém oleji osmahněte kostky celeru se solí, přidejte (scezené) sójové kostky, nebo nudličky, a přidejte nakrájené houby i s hnědou vodou. Vše povařte cca. 10 minut, asi budete muset podlévat vodou. Podlévejte malým množstvím, ať jídlo "neutopíte". Vždycky když se voda vyvaří, přidejte panáka. Nevyrábíme omáčku. Do posledního podlévacího panáka se studenou vodou rozmíchejte lžičku Kuzu škrobu, Jako přílohu si uvařte bílou rýži, na fotce je rýže Basmati. Ozdobte nastrouhanou mrkvičkou. Na jedno 80g balení sójového masa použijte malý celer. Čína bude určitě pro 4 osoby.
Zdravá ochucovadla nakupujte nyní se slevou 5%
Čína s celerem a Uchem Jidáše - bezmasý recept na odlehčení nejtěžší stravy