Grilovaná zelenina s vejcem
recept obsahuje: bulgur, brambory, dýni Hokkaido, cibuli, mrkev, olivový olej, sůl, Shoyou Bio, máslo, petrželovou nať
Recept na odlehčení nejtěžší stravy
Brambory oloupejte , nakrájejte a na plechu je postříkejte - smíchejte s menším množstvím dobrého oleje. Dejte péct na cca 30 minut do trouby. Bulgur na půl hodiny namočte a potom uvařte se špetkou soli do měkka - bude hotový cca za 20 minut. Cibuli, mrkev a dýni nakrájejte na kroužky do 1cm. Hokkaido se slupkou, stačí umýt. Osolte, pokapejte Shoyou omáčkou a nechte půl hodiny odležet. Rozpalte pánev a grilujte zeleninu z obou stran do požadované konzistence na kapce olivového oleje. Na stejné pánvi udělejte i domácí vejce, volské oko. Nepoužívejte vejce ze supermarketů. Na brambory a dýně dejte kousek másla a petrželku.
Olej z prvního lisování nyní s doživotní slevou 5% >>